KRAJ TMURNOG VIKENDA: Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Autor: Tanjug

Vesti

30.10.2017

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će jutro biti hladno, sa kratkotrajnom maglom po kotlinama. Tokom dana biće pretežno sunčano i malo hladnije, uz umeren razvoj dnevne oblačnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Danas lepše vreme nego za vikend

Vetar će biti umeren i jak severozapadni, na severu ujutru i pre podne, a u planinskim predelima istočne Srbije tokom većeg dela dana sa olujnim udarima, krajem dana u slabljenju.

Jutarnja temperatura od jedan do sedam stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 10 do 13, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će, nakon hladnog jutra, tokom dana biti pretežno sunčano. Vetar umeren i jak severozapadni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura oko pet, najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana jutra biti hladna, mestimično sa slabim mrazom i maglom po kotlinama i rečnim dolinama. Danju će uglavnom biti pretežno sunčano sa temperaturama oko ili malo ispod prosečnih vrednosti, samo će u četvrtak doći do prolaznog umerenog naoblačenja, prvo u severnim, a do kraja dana i u petak i u ostalim krajevima.

Krajem perioda očekuje se jače naoblačenje sa kišom i padom temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading