ŽESTOKA SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO: Tiodorović odbrusio Jovani Joksimović, pa zapretio da će da ustane i ode! Evo zbog čega je tako reagovao

Autor: Republika

Vesti

15.09.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U studiju su Srđan Predojević i Jovana Joksimović razgovarali sa novinarkama o putovanjima, a jedna od njih je pričala i o otkazivanju aranžmana i odlasku na letovanje. Ubrzo se u program uključio prof. dr Branislav Tiodorović i atmosfera se promenila.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Prva
RASPRAVA Tiodorović i Joksimovićka

- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih," rekao je član Kriznog štaba.

Jovana se branila i rekla da lepo raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, što Tiodorović nije prihvatio kao izgovor.

- Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću - rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

- Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dana... Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas - rekao je on.

- Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo - rekao je on.

- Odluka je zasnovana na epidemiološkoj situaciji i ekonomiji. Ako želimo da protok ljudi i robe teče, ako dolaze studenti ili poslovni ljudi, ne treba im zatvarati granice. Možda ćemo im uvesti obavezno javljanje. Postojaće mogućnost elektronskog popunjavanja upitnika, određivanja da li se neko dalje javlja u kovid ambulantu - rekao je on, a opet se naljutio kada su ga zapitkivali o meri javljanja i nadzora.

- Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali - povisio je ton.

- Mi smo na raspolaganju svakom građaninu koji se vraća, da sačuva svoju porodicu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

15.09.2020 10:38

Ništa čudno za ponašanje Jovane ona već odavno ne hoda nego ,,lebdi" nema mizga ona ne poznaje ljude sa kojima razgovor vodi čita šta joj je napisano a nezna šta mnogo se pisalo o njoj i misli da se svet okreće oko nje !

Dragan

17.09.2020 06:36

Skoro milion neradnika na državnim jaslama se tri meseca izležavalo kod kuće sa punim platama, a onda su odmah jurnuli na sve četiri strane da se odmore na moru. Od čega? Jel' od nerada? Svo vreme su radnici morali da dirinče za minimalac, ako im gazde isplate. Bruka.