DIGLA SE PRAŠINA! Kon nakon objave na Fejsbuku: IMA PRITISAKA NA KRIZNI ŠTAB!

Autor:

Vesti

11.09.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Predrag Kon upitan je na današnjoj konferenciji za novinare da prokomentariše reakcije na njegovu objavu na Fejsbuku.

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Dr Predrag Kon

- Nema vijabilnog virusa, posle 14 dana potrebna su tri dana bez ikakvih tegoba i kontrolni pregled. Lekar je taj koji isključuje iz izolacije. Samo testiranje je potpuno besmisleno. To su naučno zasnovani podaci, ne radimo mi to na svoju ruku. Svoje obraćanje na Fejsbuku nisam doživeo dramatično nego sam postavio pitanje da li želimo treći talas. Kina je 26 dan bez ijednog slučaja i četiri meseca bez smrtnog slučaja. Mi ne možemo da verujemo, ali to su činjenice. Nošenje maski nije u skladu s našom kulturom, ali pokazuje rezultate. Ja sam tamo naveo čega sve treba da se odreknemo da zaštitimo živote i da se bolje osećamo, a to može - naveo je on i dodao da "pritisaka na Krizni štab ima uvek".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading