HRVATI PUKLI, VUČIĆ SVE BIO U PRAVU: Ništa od pomoći iz EU od 22 milijarde

Autor:

Vesti

08.09.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi iz opozicionog tabora pa i iz komšiluka su se podsmevali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je pre samo nekoliko dana u Briselu izjavio da će Srbija prestići Hrvatsku i imati veći BDP od njih.

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Hrvatska je očekivala od evropske zajednice finansijsku pomoć za oporavak od kovida-19 od 22 milijarde eura te uopšte nije ulagala u svoje radnike i fabrike kako bi na što bezbolniji način pregurala kritičan period već se oslanjala na pomoć iz Brisela za koju se pretpostavlja da is*ušila.

Podsetimo da je predsednik na pitanje hrvatskog novinara da prokomentariše izveštavanje tamošnjih medija o radu vlade u Srbiji, Vučić je odgovorio:

Foto: printscreen
Foto: Ilustracija

- Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati sekiraju za tužnu srpsku sudbinu. Kad ih sldeće godine pređemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama - rekao je Vučić, a hrvatski portali su izjavu shvatili kao sprdanje na njihov račun.

I dok su se mnogi naslađivali i podsmevali predsedniku Vučiću kao što su to činili Dragan Đilas i kompanija koji su izjavili da će Hrvatska dobiti pomoć od Evropske unije a Srbija ne, ostaje pitanje...

I ko sada plače?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lea

08.09.2020 18:29

Predsednik je uvek u pravu.