Pre podne SUNČANO, a popodne VELIKA PROMENA VREMENA...

Autor: Tanjug

Vesti

29.10.2017

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjim satima i tokom prepodneva u većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano, dok će samo na severu biti umereno oblačno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Na planinama će uz pad temperature kiša preći u susnežicu i sneg

Duvaće slab i umeren južni i jugozapadni vetar. 

Od sredine dana, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, doći će do jačeg naoblačenja koje će se brzo premeštati od severa ka jugu uslovljavajući kišu, pad temperature, jak i olujni severozapadni vetar, koji će u Vojvodini i na istoku zemlje biti sa udarima žestoke oluje, preko 24 m/s.

Na planinama će uz pad temperature kiša preći u susnežicu i sneg.


Po podne na severu i zapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima, doći će do razvedravanja i slabljenja vetra.

Jutarnja temperatura biće od 1 do 8 C, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

U Beogradu će danas pre podne biti umereno oblačno uz slab i umeren juzni i jugozapadni vetar. Po podne jače naoblačenje sa kišom, padom temperature, jakim, povremeno i olujnim severozapadnim vetrom, koje će se brzo premestati ka jugu, tako da će uveče doći do razvedravanja i slabljenja vetra. 

Jutarnja temperatura 7 C, najviša dnevna 18 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će jutra biti hladna, mestimično sa slabim mrazom, po kotlinama i dolinama reka magla. 

Dani će uglavnom biti sunčani, sa temperaturom oko ili malo ispod prosečnih vrednosti. Jedino će u četvrtak doći do povećanja oblačnosti, što će u petak ponegde usloviti kišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading