VOZAČI, VAŽNO JE DA ZNATE: Radovi na auto-putu Beograd-Niš, smanjite brzinu i držite odstojanje! Evo koje deonice su u pitanju

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu E-763, u tunelu "Šarani" na deonici Ljig-Preljina u smeru ka Čačku do 3. septembra se obavljaju radovi na sistemu za odvodnjavanje zbog čega je zatvorena saobraćajna traka, saopštili su danas Putevi Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Na putu Kneževići - Bela Zemlja - Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja, svakog radnog dana od 7 do 16 sati, subotom od 7 do 15, obavljaju se radovi uz naizmenično propuštanje vozila, dok nedeljom radova nema.

Na istom putu kod petlje "Sušica" izvode se radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“ pa se saobraćaj preusmerava preko novoizgrađene devijacije.


Na deonici Vrčin - Mali Požarevac, auto-puta E-75, obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza.

U toj zoni u smeru Niš - Beograd, za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija zaustavnom i preticajnom saobraćajnom trakom iz suprotnog smera Beograd - Niš.

Iz smera Beograd - Niš, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Putevi Srbije saopštili su da su završeni radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije na izlaz iz Srbije preko graničnog prelaza Batrovci teretna vozila čekaju četiri sata. Zadržavanje teretnja na Horgošu je tri sata, na Kelebiji - dva sata, a 60 minuta je zadržavanje na graničnom prelazu Šid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading