REPUBLIKIN RETROVIZOR: Jeziva tragedija potresla Lazarevac, Milo ponudio 50 evra za glas, Matić šokirao Srbiju!

Autor:

Vesti

30.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklu nedelju obeležile su dodatne relaksacije mera protiv koronavirusa, jeziva nesreća na jezeru Očaga, nove prevare Mila Đukanovića zbog predstojećih izbora u Crnoj Gori, kao i odluka srpskog fudbalera Nemanje Matića da napusti reprezentaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Darija Kisić Tepavčević

Krizni štab za suzbijanje koronavirusa doneo je odluku da poveća dozvoljen broj ljudi na okupljanjima sa dosadašnjih 10 na 30, produži radno vreme ugostiteljskih i trgovinskih objekata, i odobri organizovanje kulturnih dešavanja odnosno rad bioskopa i pozorišta.

Dvoje dece izgubilo život na jezeru

Na jezeru Očaga, kod Lazarevca, utopila su se braća D.M. (5) i D. M. (7).  Naime, dečaci su se kupali, nakon čega su nestali. Njih su spasioci izvukli na obalu, a lekari Hitne pomoći su pokušali da ih reanimiraju. Nažalost, ti pokušaji su bili neuspešni.

50 evra za jedan glas vladajućoj garnituri

RepublikaFoto: Tanjug
Milo Đukanović

Aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović koristi svaki mogući trik kako bi sebi obezbedio nezasluženu pobedu na predstojećim izborima u toj zemlji.

Ovog puta se odlučio za kupovinu glasova, što se može videti na video-snimku koji kruži "Tviterom".

Matić se oprostio od reprezentacije

Nemanja Matić

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić šokirao je Srbiju odlukom da završi reprezentativnu karijeru. 

Razlog za ovaj potez je navodno bilo nezadovoljstvo tretmanom prema pojedinim igračima iz selekcije.

Takođe, sjajni fudbaler je bio razočaran i zbog nerazumevanja prema klupskim obavezama, kao i velikom broju odigranih utakmica u minuloj sezoni.

Kraj Matićeve reprezentativne karijere je veliki hendikep za Srbiju koju u oktobru očekuje baraž za plasman na Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading