Meštani pirotskog naselja u grču zbog DIVLJE SVINJE! Uselila se u napuštenu kuću, vrzma se po kraju: Svi u strahu da ne NASRNE NA DECU!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

28.08.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žitelji pirotskog naselja Stanica, već mesecima imaju nesvakidašnjeg gosta, o kome po svemu sudeći niko ne brine.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Reč je o divljoj ili pripitomljenoj divljoj svinji koja izlazi iz dvorišta jedne napuštene kuće i šeta se među parkiranim automobilima, ali dolazi i do obližnje ulice u kojoj se često igraju deca.

- Nemamo pojma odakle ta životinja ovde niti ko je eventualno doveo i pustio. Možda je i sama odnekud došla.  Jednom sam prolazila biciklom i ona je počela da juri zamnom. Izgleda kao poludivlja ili divlja. Ovde je bar dva meseca i postoji realna opasnost da nekada nasrne na decu koja se ovuda često voze biciklima - kaže Z. M., žiteljka ovog dela grada.

 

 

 

Meštani dela grada blizu Železničke stanice nadaju se da će se vlasnik javiti i pokupiti svoju životinju koja izgleda pitomo ili da će je na kraju pokupiti nadležne službe veterinara. Malo je verovatno da je zaražena svinjskom kugom jer je u odličnoj kondiciji i lepo izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading