Evo kakvo se vreme očekuje za VIKEND i kada stiže žešći preokret!

Autor: Republika

Vesti

21.08.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prijatnijeg i promenljivog vremena koje je donelo i vremenske nepogode praćene grmljavinom i pljuskovima u toku prethodne nedelje, konačno nam sledi pravi letnji vikend.

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Foto: Ilustracija

U Srbiji će biti sunčano i toplo vreme, dok će tek pred kraj vikenda, u nedelju uveče, biti uslova za ređu pojavlju pljuskova praćenih grmljavinom.

Subota

Prvi dan vikenda širom naše zemlje zadržava se toplo i sunčano vreme. Najniže dnevne temperature biće od 9 na Kopaoniku do 19 stepeni u Beogradu, a najviše dnevne kretaće se između 27 i 33 stepena Celzijusa. Vetar slab promenljiv, krajem dana slab do umeren, južni i jugoistočni.

Nedelja

Za drugi dan vikenda, meteorolozi najavljuju slično vreme u toku dana, dok je tokom noći moguća promena. Očekuje se sunčano i toplo vreme sa slabim i umerenim južnim vetrom. Najniže temperature kretaće se između 15 i 21, a najviše dnevne između 30 i 34 stepena.

Tokom noći dolazi do naoblačenja sa kišom, pljuskovima i grmljavinom na severu i zapadu što će stvoriti uslove za nešto svežiji početak nove radne nedelje, dok nam sunce neće biti naklonjeno sve do sredine sedmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading