OBRT! Majka devojčice koja je pala u Zoološkom vrtu se oglasila: Ovo je prava istina o nezgodi!

Autor: Republika

Vesti

17.08.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objavljene vesti da je šestogodišnja devojčica juče u poslepodnevnim časovima pala sa zida i povredila se tokom posete Beogradskom zoološkom vrtu, podiglo se mnogo prašine.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Većini je prvi komentar bio da su roditelji neodgovorni, a onda se oglasila majka devojčice koja je imala incident i objasnila šta se zapravo dogodilo.

Kako kaže, "svi ti komentari su ih mnogo pogodili, iako njena ćerka zapravo uopšte nije ni pala sa zida".

- Nije istina da se devojčica penjala po nekim zidićima, da smo je pustili da se vere kako su neki prenosili. Išli smo stazom u blizini pingvinarijuma, moj muž, devojčica i ja. Staza je malo strmija, prethodno je padala kiša, pa je bila vlažna, i ona se okliznula i pala na leđa - objasnila je ona.

Kako su i iz Zoo vrta juče rekli, roditelji su zatražili pomoć na kapiji, te je pozvana Hitna pomoć. Na sreću, devojčica je bila dobro, ali strah je svakako bio prisutan, kako kod nje, tako i kod roditelja.

- Jako se uplašila, baš kao i mi. Kako u blizini nije bilo nikog od radnika, otišli smo do ulaza u Zoo vrt. Rekli su nam da nemaju lekara, ali su odmah pozvali Hitnu pomoć. Lekari su nam rekli da će odmah doći i tako je i bilo, pa su prevezli devojčicu na pregled. Na kraju se ispostavilo da je dobro, nema posledice, pa smo se čak vratili u Zoo vrt - kaže ona.

Staza od klizavog materijala

Otac devojčice je objasnio zbog čega se devojčica okliznula na stazi kod pingvinarijuma.

- Moj muž je građevinac, rekao je da je taj materijal od kojeg je izgrađena staza malo klizaviji, pa je i to dovelo do proklizavanja. Jedno je sigurno, totalno su neistinite priče da nismo pazili na devojčicu i da smo je pustili da šeta sama - zaključuje devojčicina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading