Mogućnost pokrivanja troškova čišćenja nakon ostvarenja nekog od osiguranih rizika

Autor:

Vesti

17.08.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paketom osiguranja domaćinstva osiguraniku je prilikom ostvarenja osiguranog slučaja obezbeđena asistencija hitnih intervencija i popravke.

RepublikaFoto: Promo

Pored ove pomoći, pokriveni su i troškovi zamenskog smeštaja u slučaju da stan ili kuća nisu privremeno podesni za boravak, kao i troškovi čišćenja objekta.

Pod troškovima čišćenja se podrazumevaju neophodni izdaci na mestu nastale štete, kao što su: odvoz neupotrebljivog materijala, šuta i mulja do najbližeg mesta gde je istovar dozvoljen, rušenje neupotrebljivih delova nastalih oštećenjem i njihovo adekvatno odlaganje, kao i sređivanje i čišćenje prostora nakon osiguranog slučaja ili nakon izvršenih radova.

Triglav osiguranje nastoji da štetu na domaćinstvu nastalu kao posledica nezgode što pre sanira, a dom vrati u prvobitno stanje kako bi stanari u najkraćem mogućem roku bili u mogućnosti da se vrate svojim redovnim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading