FAJT ZBOG LETOVANJA U HRVATSKOJ: Đuka i Biković razmenili teške reči

Autor:

Vesti

08.08.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović kritikovao je sve Srbe koji letuju u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: facebook.com/instagram.com/printscreen
Foto: Ilustracija

- Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj od srca želim razlupan auto i probušene gume, pokoji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji... Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi! - napisao je Đukanović.

Mada nije imenom pomenut, Đukanoviću je odgovorio glumac Miloš Biković, koji je nedavno letovao u Rovinju i zbog toga dobio mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama.

 

- Čiko, da li smem da idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a vi ipak poslanik pod zakletvom - napisao je Biković.

Podsetimo, Srpski telegraf je u utorak objavio spisak Srba koji su ove sezone letovali ili trenutno letuju u Hrvatskoj, a među njima su, osim Bikovića, Ivan Ivanović, Aco Pejović, Milenko Škarić, Suzana Perić, Milica Pavlović, košarkaši Nemanja Nedović i braća Dragićevići, Damir Handanović... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelko

08.08.2020 10:50

Sramota je ići kod naših dželata.