TUGA KOD GADŽINOG HANA: U Domu za stare preminulo 7 osoba zbog koronavirusa!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.08.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Domu za stare "Trem" u Donjem Dušniku kod Gadžinog Hana od posledica koronavirusa umrlo je sedam korisnika, a na lečenju u Kliničkom centru Niš nalazi se i dalje njih 12, podaci su Instuta za javno zdravlje Niš (IZJZ).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Novih korisnika tog doma, u kojem je virus potvrđen 16. jula, sa simtpomima akutne respiratorne i crevne infekcije nema, a svi hospitalizovani korisnici i dalje su pozitivni na koronavirus.

Od 19 zaposlenih u Domu, za četvoro je laboratorijski utvrđeno da su pozitivni na virus Kovid-19, a jedan od njih i dalje je pozitivan i nalazi se na kućnom lečenju.


Iz IZJZ navode da je zvaničan broj preminulih od posledica korone sedam, kao i da su još dva korisnika preminula u Domu, koji nisu testirani jer se to kasnije saznalo, prenose mediji.

 


U Dom su vraćeni korisnici kojima je stanje stabilno i koji su negativni na virus, a do juče je sa lečenja otpušteno 11 korisnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading