ZABRINUT DA NE OSTANE BEZ FOTELJE?! DAČIĆ: Na Vučiću je da odluči, SPS je dokazao da je pouzdan partner!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

04.08.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijalističke parije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su socijalisti pouzdan koalicioni partner SNS i dodao da bi za njega lično bilo poniženje da bilo ko iz inostranstva urgira za njega da bude u vladi.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Ivica Dačić

Dačić je tako odgovorio na izjavu premijerke Ane Brnabić da predsednik SNS ozbiljno razmatra koaliciju sa Aleksandrom Šapićem, te da neki u SPS pokušavaju preko stranih ambasada da osiguraju mesto sebi u vladi, ali i u javnim preduzećima.

Lider SPS je za "Blic" kazao da su socijalisti i naprednjaci ostvarili mnogo toga zajedno zbog čega smatra da je u interesu Srbije da nastave zajednički rad.


- A odluka je na Aleksandru Vučiću kao pobedniku izbora - rekao je Dačić.

 

 

 


Kada je reč o "urgiranju" stranih ambasada, Dačić kaže da ne zna na koga se ta izjava odnosi, ali da bi lično za njega bilo poniženje da bilo ko iz inostranstva urgira za njega.

- Ja radim u interesu Srbije i nikad nisam radio za strance. A znajuci Vučića, to bi bilo kontraproduktivno - rekao je Dačić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading