DETALJNA VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNU NEDELJU: Toplo vreme sve do utorka, a onda potpuni PREOKRET

Autor:

Vesti

02.08.2020

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U proteklih nekoliko dana našu zemlju zadesile su tropske vrućine. Čak je i Republički hidrometeorološki zavod izdao upozorenje na opasne vremenske prilike koje mogu ugroziti život. Srećom, tokom naredne nedelje stiže nam preko potrebno osveženje.

RepublikaFoto: Tanjug/A. PAP
Foto: Ilustracija

Već od nedelje temperatura će biti nešto niža. Prema prognozama očekuje se da maksimaslna tempertura dostigne 30. podeok što će biti malo svežije u odnosu na prethodnih 36 stepeni celzijusovih.

U ponedeljak će se, prema najavama, živa u termometru popeti za nekoliko stepeni. Očekuje se da prvog radnog dana u nedelji maksimalna temperatura bude oko 33 stepena, dok se za naredni dan očekuje potpuni preokret vremenskih prilika.

 

 

 

Prema najavama iz RHMZ-a, od utorka kreće period oblačnog vremena praćen kišom i grmljavinom koji će trajati naredna tri dana. U utorak će maksimalna dnevna temperatura biti 30 stepeni, dok će u sredu i četvrtak vrednosti pasti na 24, odnosno 27 stepeni. 

Za kraj sedmice, od petka, ponovo se vraća sunčano vreme i rast temperatue koja će se kretati oko maksimalnih 30 stepeni.

 

 

 

Za narednu nedelju očekuju se stabilne vremenske prilike jer iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda nije izdato nikakvo upozornje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading