Aleksandar Mirković: Đilasovi poltroni pokušavaju da izazovu nezadovoljstvo građana

Autor:

Vesti

31.07.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS-a, Aleksandar Mirković osudio je prikupljanje jeftinih političkih poena članova opozicije, koji se služe lažima kako bi obmanuli javnost

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Kada je ponestalo izmišljenih afera, a stare laži ih toliko diskreditovale, poltroni Dragana Đilasa smislili su novu laž kojom danima već pokušavaju da izazovu nezadovoljstvo i političku podršku za sebe.

 

Pokušaj da se rani javni uvid u plan Košutnjaka pretvori u političku priču najbolji je dokaz da siledžiji Obradoviću i prebogatom Đilasu ponestaje ideja kako bi napali SNS, zato i sada manipulišu građanima, a sve zarad sitnih političkih poena.

 

Kao što je više puta ponovljeno, kao što je i gradski arhitekta Marko Stojčić juče rekao, radi se samo o ranom javnom uvidu koji je svega prvih 10% od konačnog usvajanja plana. Nakon toga će tek uslediti javni uvid koji će trajati mesec dana, kada će i građani moći da iznose svoje primedbe koje će čak i na sednici moći da obrazlože.

 

Grad Beograd ima najtransparentniji proces usvajanja javnih dokumenata,  pa molim građane da ne nasedaju na sitne mahinacije i igrarije propalih političara, koji u ovoj temi vide slamku spasa za svoje neuspešne karijere.

Kao i do sada grad Beograd će raditi u interesu građana, a Đilasu, Obradoviću i ostalima iz tog propalog Saveza, preostaje samo da smišljaju nove laži i prevare, jer su za to očigledno jedino sposobni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading