(FOTO) OVAKVU MASKU DOSAD NISTE VIDELI: Žena u Novom Sadu prošetala neobičnu SKALAMERIJU na licu! A tek da vidite dodatak za bradu

Autor: Republika

Vesti

28.07.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nošenje maski je postalo realnost. Ako idete na posao morate da stavite masku, u prevozu takođe, šta god da ste isplanirali tokom dana u torbi ili džepu morate imati masku... I ne samo jednu, već i više njih kako biste ih redovno menjali. Osim što je zaštita zdravlja na prvom mestu, takva situacija u kojoj se našlo naše društvo je ostavila prostora i za kreativnost!

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Zvuči pomalo rogobatno, ali maske su postale i modni detalj.

Samo na društvenim mrežama postoji bezbroj stranica koje se bave izradom najrazličitijih maski... Sigurno ste negde u gradu sreli one šaljivdžije sa smajlijima na maskama! Ili možda one dame od stila koje boju maske uklapaju sa odevnom kobinacijom.

Ili ste, recimo, u gradskom prevozu naleteli na devojku sa prelepom šarenom maskom. Srca, romboidi, cvetići, geometrijski oblici, tufne, karirani dezeni, ma - tome jednostavo nema kraja!

 A tek one dečje! Sa junacima iz crtanog filma, sa automobilčićima, čuvenom Frozen ili Mikijem Mausom...

Naš narod definitivno u svemu vidi priliku da istakne stil, jedinstvenost i kreativnost, na kraju krajeva...

Ipak, nama je danas jedna maska okupirala svu pažnju!

Ova dama koja je objektivom "uhvaćena" u Novom Sadu definitivno je prošetala ulicama grada dosad neviđenu masku.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ko kaže da maska mora da prekrije osmeh?

Deluje da je maska izrađena od pleksiglasa od kojeg se uglavnom prave viziri. Očigledno u donjem delu ima i oslonac za bradu, a sa leve i desne strane, poput one klasične, ima rastegljive zakačke za uši.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Maska koja je sigurno mamila poglede prolaznika

Koliko je udoban i prijatan ovaj novi model maske prilično je diskutabilno... Ali jedna prednost se mora priznati. Ona jednostavno "poručuje" - ko kaže da maska mora i može da sakrije osmeh?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading