"Ne možete da maltretirate većinu građana, u Beogradu će se znati RED!" Gorana Vesića iznervirala bahatost vozača

Autor:

Vesti

28.07.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić, sinoć se provozao beogradskim ulicama te je primetio veliki broj nepropisno parkiranih vozila.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

Isprovociran time, on je na svom fejsbuk profilu objasnio zbog čega nam je potrebno "Oko sokolovo", te najavio da je bahatim građanima odzvonilo.

- Ako još postoji osoba koja se pita zašto nam je potrebno “Oko sokolovo”. Beogradska ulica sinoć oko 23 sata. Da li je ovo normalno? Moja poruka vlasnicima kafića, koji vidim da su se organizovali protiv sistema "Oko sokolovo", pa čak unajmili marketinšku agenciju - objavio je jutros na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao sledeće: 

 

 

 

- Možete da se organizujete, da pravite javne i tajne sastanke, da plaćate marketinške agencije, da lobirate...

 

Ако још постоји особа која се пита зашто нам је потребно “Око соколово”. Београдска улица синоћ око 23 сата. Да ли је... Posted by Горан Весић on Monday, 27 July 2020

 

 - U Beogradu će se znati red i nećete se bahatiti i maltretirati većinu građana Beograda - zaključio je on i postavio ovaj video...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading