DETALJNA PROGNOZA ZA NEDELJU PRED NAMA: Strpite se još danas, u ponedeljak stiže PREOKRET! Pogledajte najave i planirajte aktivnosti

Autor: Republika

Vesti

26.07.2020

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro vam je poznato kako vreme može da vam pokvari planove! O tome ne treba mnogo polemisati i baš zato treba umati uvid u očekivane vremenske u nedelji koja je pred nama. Sudeći po prognozi Republičkog hidrometeorološkoh zavoda, ova nedelja obećava - u svakom smislu!

Foto: Tanjug/J. PAP/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Iako ja za danas najavljeno izuzetno nestabilno vreme i česta pojava jakih lokalnih pljuskova širom Srbije, to je - čini se - situacija koja je karakteristična samo za nedelju, a već u ponedeljak očekuje se razvedravanje i skok temperatura.

Ipak, danas treba biti na oprezu zbog nepogoda, a kako RHMZ navodi, očekuje se i porast vodostaja na pojedinim rekama...

Foto: printscreen/hidmet.gov.rs

Odmah posle oblaka, stiže i sunce! Baš onako kako glasi i izreka...

U ponedeljak se očekuje razvedravanje i pretežno sunčano vreme tokom celog dana. Najniža temperatura iznosiće 19, najviša 30 stepeni Celzijusovih.

U utorak se nastavlja period toplog i sunčanog vremena. Najniža temperatura 20, najviša 30 stepeni.

U sredu, četvrtak i petak iste vremenske prilike - sunce i visoke temperature. Najniža očekivana temperatura kretaće se od 20 do 23 stepana, a u najtoplijem delu dana živa će dostići 35. podeljak Celzijusove skale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading