Mrtvom čoveku ne daju mira: Nastavljaju se spekulacije o smrti Branka Stefanovića

Autor:

Vesti

10.07.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je odjeknula vest kao bomba da je preminuo Branko Stefanović, otac ministra policije Nebojša Stefanovića, ljudi su mahonm na tviteru počeli da optužuju kako je Branko lažirao sopstvenu smrt kako bi se oslobodio optužbi za navodne afere sa kojima je dovođen u vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/plusonline/printscreen
Branko Stefanović

Mislilo se da je to trenutno stanje, međutim tri dana nakon smrti na portalu koji je blizak opozicionoj strukturi. Osvanula je vest sa brojnim nebulozama povodom ovog slučaja.

Elem, u samom tekstu se pominje kako su se pojavili navodni dokazi koji pokazuju da je laž Brankova smrt, a iza kojeg stoji portal "KM Novine".

Oni su u prilog potom stavili i Brankovu umrlicu sa datumom smrti, kao i printskrinove sa sajtova beogradskog groblja i umrlice.net na kojima ne stoji Brankovo ime i prezime među sahranama koje su se obavile taj dan.

Sajt umrlicenet nije dostupan već duži period te tako i nije bilo moguće videti same podatke. No, oprostiće se potencijalnim kolegama na njihovoj neobaveštenosti, što nisu znali da postoji mogućnost izbora neobjavljivanja pokojnikovog imena i prezimena kao i vremena sahrane na lični zahtev porodice.

RepublikaFoto: printscreen
Foto: Ilustracija

Već da se to može obaviti u tajnosti. To važi za svakoga, a pogotovo za nekoga čiji je član uže porodice na odgovornoj državnoj funkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading