Teška hajka na SRPSKU POLICIJU! Tviteraš objavio lažnu prepisku: "Meni ušlo 8 istetoviranih navijača i uzelo nam opremu"

Autor: alo.rs. republika.rs

Vesti

10.07.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Bosne i Hercegovine Mišo Đukić širenjem izmišljenih prepiski, preko društvenih mreža, pokušava da dodatno destabilizuje situaciju u Republici Srbiji.

RepublikaFoto: twitter.com/MisoDjukic
Prepiska koja sve dokazuje

On je danas na "Tviteru" objavio navodnu prepisku sa policajcem iz Srbije u kojoj se tvrdi da je osam navijača uzelo opremu od policijskih službenika. Na objavi se jasno vidi da dolazi iz Bosne i Hercegovina gde, kako saznajemo, vlasnik profila Mišo Đukić i živi.

Da je reč o laži, kako saznajemo, potvrđuje i činjenica da nijednom policajcu tokom dvodnevnih protesta niko nije oduzimao opremu, niti je bilo ko, ko nije policijski službenik, istu koristio za razbijanje demonstracija.

- Reč je o smišljenoj kampanji koja ima za cilj da kriminalizuje pripadnike policije. Nije iznenađenje ni što te tvrdnje dolaze iz susedne države, posebno što su na protestima uhapšeni i još neki strani državljani. Očigledan je uticaj stranog faktora na proteste u Srbiji - ističe naš izvor.

Podsetimo, tokom protesta u sredu u Beogradu su privedana dvojica stranih državljana. U velikoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, kako je već objavio Alo.rs, privedeni su izraelski državljani Roman Levin (21) rođen u Ukrajini i Artur Furman (18), rođen u Kirgistanu.

Oni su tokom protesta prethodnog dana zatečeni kako vuku džakove šuta na kolovoz, odnosno izvlače kontejnere na ulicu koje su prevrnuli na kolovoznim trakama i iste pokušali da zapale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading