Er Srbija prva obnavlja letove do Španije iz Srbije

Autor: Republika

Vesti

09.07.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija će 12. jula, letom na relaciji Beograd – Madrid, započeti obnovu avio-saobraćaja ka Španiji, kao prvi avio-prevoznik koji će ponovo povezati Srbiju i popularnu mediteransku zemlju. Samo dan kasnije, Er Srbija će uspostaviti i letove za Barselonu.

RepublikaFoto: Air Serbia

Nacionalna avio-kompanija je letove do Madrida i Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatih turističkih odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.

- Raduje nas što obnavljamo vazdušne mostove ka Madridu i Barseloni, dvema destinacijama koje su odmah nakon uvođenja prošle godine izazvale izuzetno veliko interesovanje među našim putnicima. Sada smo ponovo u prilici da im ponudimo jutarnje i večernje letove koji su pogodni i za poslovna i za turistička putovanja - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Nacionalna avio-kompanija će do španske prestonice i velike mediteranske luke saobraćati dva puta nedeljno, do Madrida četvrtkom i nedeljom, a do Barselone petkom i ponedeljkom. Kada red letenja dostigne pun kapacitet, Er Srbija će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Španije preko Beograda do Dubrovnika, Podgorice, Sarajeva, Sofije, Splita, Tirane i Tivta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading