Humanost na delu! Radoš svom selu poklonio automobil

Autor: Republika

Vesti

07.07.2020

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vremenu kada smo suočeni sa teškim posledicama Covida 19 solidarnost nam je preko potrebna. Uprkos tome što srpska filmska industrija trpi teške posledice usled pandemije, zbog otežanih uslova i nemogućnosti snimanja – pojedini filmski producenti, autori i glumci i u ovim složenim ulovima rada pokazuju veliku društvenu odgovornost i humanost. Tako je nedavno naš proslavljeni glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić Domu zdravlja Trstenik za potrebe terenske službe Zdravstvene stanice sela Medveđa kod Trstenika – poklonio automobil marke „škoda fabija“.

RepublikaFoto: Promo foto
Radoš predaje ključeve direktoru Doma zdravlja Radovanu Popoviću u prisustvu Aleksanda Čirića predsednika Opštine Trstenik

Naš veliki glumac, istaknuti umetnik i zavičajac Radoš Bajić nikada nije zaboravio Moravu i svoj rodni kraj. Pored toga što ga proslavio u svojim serijama i filmovima, on i na ovaj način pokazuje da je uvek tu i da uvek možemo računati na njegovu pomoć i podršku – istakao je predsednik opštine  Trstenik Aleksandar Ćirić na svečanosti koja je organizovana tim povodom.

RepublikaFoto: Promo foto
Radoš sa lekarima i sestrama Doma zdravlja Trsrenik

Nakon predaje ključeva direktoru Doma zdravlja dr Radovanu Popoviću, Radoš je uputio sledeću poruku: Svi mi u našoj producentskoj kuću Contrast studios nismo se dvoumili da damo svoj skromni doprinos velikim naporima koje ulažu zdravstveni radnici, lekari, medicinske sestre i pomoćno osoblje u ogromnoj i iscrpljujućoj borbi protiv pošasti koja je zadesila čitav svet, našu zemlju, naše gradove i sela, poznanike prijatelje i naš narod u celini. Ako automobil koji smo poklonili seoskoj ambulanti u Medveđi pomogne lekarima da na terenu spasu makar jedan ljudski život - mi ćemo biti srećni i ispunjeni uzvišenim osećanjem da smo učinili nešto plemenito,  humano i dobro. Što je u teškim trenucima u kojima se danas Srbija nalazi – dužnost svakog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goca

07.07.2020 13:30

Bravo veliki Radose!

Slaven

14.07.2020 16:19

Divan gest, zaista lepa pomoc u sadasnjoj situaciji!

Jasmina

21.07.2020 19:27

Nema sta humanost na delu, za svaku pohvalu