(VIDEO) Pogledajte kako je izgledala APOKALIPSA u Kruševcu: Nebo se otvorilo, orkanski vetar nosio sve, a onda je počeo grad!

Autor: Republika

Vesti

03.07.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno u ponoć Kruševac i okolinu zahvatilo je olujno nevreme, praćeno provalom oblaka, grmljavinom i vetrom orkanske jačine.

Nevreme je nesmanjenim intenzitetom trajalo 40 minuta. Pola sata posle ponoći istovremeno sa kišom, padao je i grad i to krupan, ali kratko, svega nekoliko minuta. Veće količine grada sprečene su zahvaljujući dejstvu protivgradne odbrane radarskog centra Basara, navodi RTS.

Prethodna dva dana Kruševac je bio jedan od najtoplijih gradova, sa temperaturom do 35 stepeni, a uoči nevremena bilo je veoma sparno bez daška vetra.

To je i bilo uzrok velikog električnog pražnjenja, pa je sevalo za vreme, ali i dugo posle oluje. Čitalac sajta Javnog servisa javio je da je krov škole "Vuk Karadžić" praktično uleteo u njegovu kuću.

 

 

Da li je nevreme ostavilo posledice na teritoriji Kruševca znaće se u toku prepodneva po obilasku terena pripadnika Sektora za vanredne situacije i komunalnih službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading