Marić se okomio na Željka Mitrovića: On sve radi iza mojih leđa

Autor:

Vesti

02.07.2020

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Dobro jutro Srbijo", u kojoj je gostovao ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, voditelj Milomir Marić našalio se na račun vlasnika "Pink media group" Željka Mitrovića, "optuživši" ga da bez njegovog znanja pravi razne akcije na televiziji. Happy.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Milomir Marić

Na početku razgovora, Marić je gosta pozdravio rečima "dobro jutro", na šta je ministar Nedimović odgovorio da je već uveliko dan. Nakon te opaske, Marić je primetio da njegov gost obraća pažnju na sve detalje, pa čak i na to da Happy televizija reklamira Pink.

- Ti nas pitaš zašto reklamiramo Pink? Evo sve naše voditeljke nose pink boje. Ti si izgleda pogrešio televiziju - obratio se Marić kroz šalu.

Zatim je prokomentarisao izgled njegove koleginice, voditeljke emisije Jelene Dimitrijević, koja je tokom emisije nosila elegantnu ružičastu haljinu.

Foto: youtbue.com/Jutarnji Program TV HAPPY

- Čekajte, je l vama Željko kupio tu haljinu? - kroz osmeh je upitao Marić, na šta je Dimitrijevićeva dodala da bi valjda on to trebalo da zna.

- Ja? To sve Željko radi iza mojih leđa. - rekao je na kraju Marić.

Ovaj deo emisije možete pogledati na samom početku video klipa.

Ministar Nedimović je tokom svog gostovanja govorio o problemu niske otkupne cene višnje navodeći da su loši vremenski uslovi i loš kvalitet proizvoda umanjili vrednost ovogodišnjeg roda. Takođe, on je dodao i da država ima veliki problem sa nakupcima koji u ovakvim tržišnim uslovima vole da zarade, te je najavio oštru akciju države protiv onih koji manupulacijom uzimaju teško zarađen novac od seljaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading