(VIDEO) Ti si crna krava! Doktorka brutalno izvređala studentkinju: Preti joj oduzimanje licence?!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

01.07.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalista interne medicine dr Milena Š., zaposlena u Kliničkom centru Vojvodine, brutalno je na rasnoj osnovi izvređala studentkinju iz Irske na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Foto: printscreen/youtube.com
Izvređala devojku iz čista mira

Incident se dogodio u ponedeljak, kada je doktorka u liftu zatekla tamnoputu studentkinju i rekla joj da napusti lift zbog korone.

Potom je ženu nazivala "crnom kravom" i uputila psovke na engleskom (Fu*k you!).

Povodom ovog ispada, oglasio se i Klinički centar Vojvodine gde je inače zaposlena pomenuta doktorka.

- Povodom snimka nemilog događaja, a koji se desio van prostorija Kliničkog centra Vojvodine, ali u kom je jedan od aktera lekarka zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi, Klinički centar Vojvodine ovom prilikom ovakvo njeno ponašanje i način komunikacije ocenjuje kao neprihvatljivo i najoštrije ga osuđuje - saopšteno je iz KCV.

Kako navode dalje, Klinički centar Vojvodine, kao poslodavac ove lekarke, a u okviru svojih ovlašćenja će o navedenom slučaju obavestiti nadležnu lekarsku komoru radi ispitivanja etičnosti postupanja ove lekarke, odnosno njene dostojnosti za obavljane lekarske profesije, rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Inače, nadležna lekarska komisija ima ovlašećenje da lekarima, ako se utvrdi da za to ima razloga, oduzme lekarsku licencu, odnosno zabrani dalje obavljanje te profesije, trajno ili privremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading