OBRT U SLUČAJU TUČE U MARKETU: Do sukoba nije došlo zbog maske, već zbog toga što je čovek uradio jednu strašnu stvar

Autor:

Vesti

01.07.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak tuče iz marketa u Kragujevcu, koji je zapalio društvene mreže, doživeo je neverovatan obrt.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Žestok sukob sa obezbeđenjem

Prema prvim informacijama koje su preneli mediji, do sukoba između kupca i obezbeđenja je došlo zbog toga što čovek nije nosio zaštitnu masku, iako je vidnim upozorenjem naglašeno da su mušterije dužne da nose istu kao mera prevencije zbog širenja koronavirusa.

Međutim, iz marketa navode da je do sukoba između muškarca i obezbeđenja došlo zbog pokušaja krađe pojedinih artikala.

 

 

- Osoba sa snimka je 30. juna, oko 20 časova, u Roda marketu u Kragujevcu, pokušala da izvrši krivično delo krađe alkoholnog pića. Naše kolege iz obezbeđenja su najpre zamolile osobu da im preda proizvod i da mirno sačekaju dolazak policije. S obzirom na to da je osoba verbalno i fizički pretila kolegama iz obezbeđenja, oni su bili prinuđeni da tu osobu fizički zadrže do dolaska policije. Dalje postupanje po ovom slučaju preuzimaju policija i tužilaštvo Grada Kragujevca. Važno je napomenuti da osobi sa snimka ovo nije prvi put da obavlja krivično delo krađe, jer je 28. juna, takođe u ovoj prodavnici, pokušao da obavi isto krivično delo. Kada su u pitanju bezbednosne mere u cilju sprečavanja širenja infekcije COVID-19, naša kompanija je postavila pleksiglas zaštitne pregrade na kasama, u radnjama imamo podno označavanje koje pomaže potrošačima da održavaju rastojanje od 2 metra, a svi zaposleni u objektu imaju rukavice i maske. Kada su u pitanju potrošači, u cilju sprečavanja širenja infekcije COVID-19, Grad Kragujevac je proglasio vanrednu situaciju, a ona propisuje obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorijama, navodi se u saopštenju Roda marketa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boško

02.07.2020 15:03

Treba da ima račun da je platio robu. Kesu može da izvadi iz džepa.