ŽABAC O KRISTIJANU! Krao je tepihe po Nemačkoj! Sakrio bi se u mišiju da pripuca! Spolja gladac iznutra jadac!

Autor: telegraf

Vesti

30.06.2020

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen, isprozivao je Kristijana Golubovića i nadenuo mu nadimak Kristijan Taster, jer , kako kaže, druka cimere u zatvoru.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nebojša Tubić Žabac

- On se busa da je radio velike poslove u Nemačkoj i Holandiji. On je krao tepihe, bre, i lustere tamo", kaže Žabac i dodaje da je Kristijan samo - plašljiva duša koja bi se zavukla u mišiju rupu kada bi se pripucalo".

- Kad bi čuo motornu testeru da radi on bi se usr.o od straha, a tek još da ga pocepa motorna testera. Mene je pogodio metak i ja sam trčao 300 metara i na kraju sam savladao protivnika. Nek majmun Kristijan potrči 300 metara, pa on neće moći da diše, on je truo. On je spolja gladac. a  iznutra jadac, truo je, ne kreće se i ne trči. U kojoj pucnjavi je on učestvovao? Gde je dobio metak? Nigde. Kad te pogodi jedan metak, ti si mrtav, a 20 metaka. On je lud i ne zna šta priča. Kad bi čuo pucanj, pobegao bi u mišju rupu. Samo zato je i ostao živ, jer se plaši svega - rekao je Žabac i dodao da se Kristijan - njega plašio i imao strahopoštovanje prema njemu.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

- Čovek koji kuka kao pi*ka kad ga malo pritisnu - kaže Žabac o Kristijanu Goluboviću, koji važi za legendu i jedinog preživelog iz filma "Vidimo se u čitulji" i rijaliti zvezdu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

30.06.2020 19:11

Kristijana ne znam i ne bih komentarisao ali Trčao 300m i savladao protivnika? Cccc