Oglasio se otac nestale Tamare: Čekam bilo kakvu informaciju

Autor: Srbija danas, Republika

Vesti

27.06.2020

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijan Blažić, otac trinaestogodišnje Tamare vrlo je uznemiren zbog svega što se dešava sa njegovom ćerkom.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook
Nestala devojčica

- Uznemiren sam, molim vas samo delite vest dalje i oslobodite liniju ako bude zvao neko sa novom informacijom - poručio je otac. 

Podsećanja radi, Tamara je poslednji put viđena još jutros u 7 sati kada je sa đačkom knižicom krenula od kuće u niškom naselju Novo Selo gde i živi - potvrdila je ranije večeras tetka nestale devojčice Aleksandra Pavlović.

- Krenula je do gimnazije "Svetozar Marković" i znamo da je ponela đačku knjižicu. Još uvek je tražimo - rekli su roditelji nestale Tamare.

- Na sebi ima plavu majicu, bele pantalone sa slike i zute patike. Molimo sve ljude dobrog srca da šire informaciju dalje i alarmiraju javnost kako bismo je što pre našli. Devojčica ima samo 13 godina. Za bilo kakve informacije o njoj zvati na sledeći broj: 064 22 5555 7. Unapred hvala! - dodala je tetka Aleksandra Pavlović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za trinaestogodišnjom devojčicom Tamarom Blažić iz okoline Niša čiji nestanak su večeras prijavili njeni roditelji.

Devojčica je jutros izašla iz kuće, a na sebi je imala bele pantalone i žute patike, kaže se u saopštenju MUP-a i dodaje da je devojčica visoka oko 169 centimetara, svetlo smeđe kose i kestenjastih očiju.

MUP je zamolio građane da, ukoliko su videli devojčicu, ili imaju bilo kakvu informaciju o njoj, jave policiji na broj telefona 018/522-982.

Ovim putem šaljemo apel i pozivamo sve građane Srbije da, ako nešto znaju ili su možda videli devojčicu, da se jave na telefon: 064 22 5555 7, ili se obrate prvoj policijskoj stanici ili na broj telefona koji su ostavili pripadnici MUP-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading