Visok ego, nizak moral: Ivan Ivanović se podsmevao predsedniku Vučiću

Autor: A. A.

Vesti

24.06.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugi niz godina Srbija nije ovoliko bila uvažavana i počastvovana, a predsednik Vučić rado viđen gost na svim diplomatskim ceremonijama. Ali, poznati voditelj Ivan Ivanović ne misli tako.

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Ivan Ivanović

Svi svetski mediji su preneli vojnu paradu u Moskvi koja je obeležila 75 godina od pobede nad fašizmom. I dok su stizali hvalospevi sa raznih krajeva sveta, na račun predsednika Vučića i njegovo prisustvo, u rođenoj zemlji Srbiji, uvek se nađe poneki izrod koji i najbanalniji gest koji predsednik načini, iskoristi da bude predmet šale.

Srbija dugi niz godina nije imala lidera kakav je Aleksandar Vučić, nikada u svetu nije bila poštovanija nego sada. To su svi prepoznali, ali ne i oni koji se sa načinom i politikom koju predsednik sprovodi ne slažu.

Opšte je poznato da voditelj, koji važi po tome da dlake na jeziku nema (a napuštaju ga i na glavi, jer ludu glavu, dlake napuštaju) Ivan Ivanović, u svojim emisijama slabe gledanosti, veoma često zbija šale na račun predsednika Vučića, pa je svoju gledanost i popularnost rešio da poveća i preko društvene mreže "Tviter" gde sve češće obavlja postove negativnog konteksta na račun Aleksandra Vučića. 

Tom prilikom on se sarkastično podsmevao situaciji predsednika u trenutku kada je Crvenim trgom prodefilovala Srpska vojska. Svaki pravi Srbin, bi na takvom mestu osetio ponos i verovatno i mnogo usplahirenije reagovao. Ali predsednik Vučić, shodono poziciji koju obavlja to je uradio na mnogo diskretniji, a dostojanstveni način. 

Ivan Ivanović se izgleda ne ponosi svojom državom, vojskom a već je evidentno da se tek ne ponosi predsednikom Vučićem, pa mu je i samo lupkanje rukom u srce delovalo presmešno. Te je prokomentarisao:

- Možda bi neki predsednik mlakonja salutirao ili se samo poklonio. Srećom, izabrali smo pravu momčinu koja brate zna da ispoštuje. Sve brate iz srca ide - napisao je voditelj na tviteru.

 

 

Očigledno da predsednika koristi kao marketinški magnet, pa na njegovo ime, lik i delo pokušava da zaradi. S obzirom na to Aleksandar Vučić misli na svoje građane, pa čak i na one koji ga ne podržavaju, za njega su svi isti. Tako da, verujemo da predsedniku neće smetati ovo što je Ivanović uradio. Jer mu je u interesu da svaki građanin Srbije dobro živi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading