(VIDEO) Gromoglasan aplauz! Pogledajte kako su studenti dočekali profesora Đurovića

Autor: Republika

Vesti

23.06.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proterao korupciju iz škole, pa se našao na meti onih koji su muljali, a onda dobio veliku podršku od svojih studenata!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Prof. dr Đuro Đurović

Prof. dr Đuro Đurović dočekan je danas u prepunom amfiteatru uz gromoglasan aplauz.

Profesor Đurović je inače "preživeo" nekoliko montiranih procesa dok je bio na čelu Beogradske poslovne škole. Naime, on je bio na meti nekoliko kolega profesora samo zato što je pokušavao da istera korupciju iz ove obrazovne ustanove.

Podsećamo, u junu 2018. godine, nekoliko bivših profesora, na čelu sa onima koje su studentkinje i studenti optuživali za seksualno napastvovanje i uzimanje para za polaganje ispita, pokrenulo je prljavu kampanju protiv tadašnjeg direktora Beogradske poslovne škole Đure Đurovića i njegovih saradnika. Cilj im je bio da ponovo preuzmu ovu obrazovnu ustanovu. Zatim, u avgustu 2018. godine profesor Đurović uspeo je da protera korupciju iz ove ustanove i činio sve da je izbavi iz višemilionskih dugova, koje mu je u amanet ostavilo prethodno rukovodstvo, ali je tada ministar prosvete Mladen Šarčević ukinuo ovu obrazovnu ustanovu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading