SNS "TAJFUN", nastavlja da nosi: Ubedljiva pobeda i u Pančevu, od čak 61,83 odsto podrške građana!

Autor:

Vesti

22.06.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan posle istorijske pobede Srpske napredne stranke koja je na parlamentarnim izborima osvojila rekordan broj glasova od čak 62,8 odsto, i time daleko iza sebe ostavila svoje političke protivnike sa ubedljivo slabijim rezultatima. Prebrojavanje glasova a i samo objavljivanje rezultata usledilo je i na lokalu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić u štabu SNS-a

Nakon što je ubedljiva pobeda odneta i u Šapcu, Paraćinu, Nišu kao i u pojedinim beogradskim opštinama gde je prebrojavanje završeno, na Starom gradu i Vračaru, koji je je nekada bio uporište demokrata, stižu rezultati i iz Pančeva, koji su po svemu sudeći istorijski od čak 61, 83 odsto. 

Što ni jedna stranka u tom gradu nikada nije ostvarila toliki rezultat, što se lokalnog nivoa tiče.

Za SNS glasalo je 31.764 birača, odnosno stranka je dobila 61,83 odsto podrške građana. U Skupštini grada Pančeva SNS će imati 48 odbornika od 70 koliko broji parlament.

Pretpostavlja se da će rezultati koji budu stizali i iz ostalih mesta biti dosta slični, te će samo potvrditi činjenicu koja više i nije toliko diskutabilna a to je, da Srpska napredna stranka, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, uvažava veliku podršku građana, koji su njen rad i rezultate prepoznali i samim tim svojim glasom potvrdili u kom smeru u budućnosti žele da Srbije dalje ide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading