(VIDEO) Vatra joj progutala majku, oca i brata, stan se pretvorio u pepeo! Evo kako danas izgleda dom Anje koja je preko noći ostala bez najbližih

Autor:

Vesti

14.06.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobnog 21. marta Anja Stojanović (25), ostala je bez roditelja, brata, ali i bez krova nad glavom kada je izbio požar u soliteru u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: eStock
Požar na Novom Beogradu

Osim Stojanovića, u požaru je stradao i bračni par Aleksandar (40) i Marija (40) Nesimovski i Zoran S. zvani Džimi (61), iz čijeg stana je krenula buktinja.

Anji su u najtežim trenucima pritekli mnogi u pomoć, a danas ova mlada devojka ima renovirani stan spreman za novi početak, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

 

 

- Ispunili smo obećanje dato Anji Stojanović da ćemo potpuno rekonstrisati njen stan koji je izgoreo u požaru. Hvala kompanijama koje su nam pomogle u tome. Pokazali smo najveću solidarnost onda kada je to bilo najpotrebnije. Uz tebe smo Anja - napisao je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading