Ministar zdravlja obišao zdravstvene ustanove Rasinskog okruga

Autor:

Lifestyle

13.06.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja doktor Zlatibor Lončar posetio je danas Dom zdravlja Kruševac i obišao renovirane ambulante u Velikim Kupcima, Velikom Šiljegovcu i ambulantu Balšićeva u Kruševcu.

RepublikaFoto: Ministarstvo zdravlja
Zlatibor Lončar u obilasku

Pored toga, ministar zdravlja posetio je i Ribarsku banju, gde je završena rekonstrukcija terapijskog bazena ove ustanove. 

Tom prilikom, ministar Lončar istakao je da je ulaganje u primarnu zdravstvenu zaštitu od izuzetne važnosti za unapređenje čitavog zdravstvenog sistema. 

- Od prvoga dana radimo na uspostavljanju efikasnog zdravstvenog sistema, čije su usluge kvalitetne ali i dostupne svakom građaninu. Zato pored izgradnje velikih kliničkih centara i bolnica, ulažemo u izgradnju, rekonstrukciju i opremanje zdravstvenih objekata primarnog sektora, poput ambulanti u Rasinskom okrugu koje smo danas obišli. A koliko značaj ta ulaganja imaju najbolje pokazuje podatak da u ove tri ambulante svoje kartone ima više od 25.000 građana. Svi oni zaslužuju jednako kvalitetnu zdravstvenu uslugu kao i građani u bilo kojem većem gradu naše zemlje, i zato ćemo nastaviti sa ulaganjima - istakao je Lončar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading