(FOTO) Da li se najlepša policijska stanica nalazi na Voždovcu?! Pogledajte fotografije i zavirite u nove prostorije

Autor:

Vesti

09.06.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Voždovac koja je u potpunosti renovirana. Zajedno sa načelnikom policijske stanice Voždovac Nebojšom Dragovićem, tokom obilaska je poručeno da je država i na ovaj način želela da se zahvali policijskim službenicima koji su u prethodnom periodu postigli izuzetne rezultate.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović na otvaranju renoviranih prostorija

- Istovremeno smo hteli da pokažemo i građanima da brinemo o njima, zato što investicije u policijske stanice ujedno znače bolje uslove za rad naših ljudi, ali i za građane, koji dolaze u njih da ostvaruju svoja prava. Posle izgradnje nove vatrogasne stanice u Lazarevcu i renoviranja Policijske stanice u Voždovcu, planiramo da nastavimo sa investiranjem u policijske i vatrogasne  stanice na teritoriji Beograda da bismo i tako pokazali poštovanje prema ljudima koji rade ovaj težak i odgovoran posao - rekao je Stefanović. 

Foto: MUP Srbije

On je istakao da je na teritoriji Voždovca broj izvršenih krivičnih dela u ovoj godini smanjen za više od 17,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine, da nije zabeleženo izvršenje težih krivičnih dela i da je u tome veliku ulogu imala kriminalistička policija koja je snažnim udarom na narko-dilere i izvršioce razbojništava i krađa uspela značajno da poboljša stanje bezbednosti.

- Zadovoljan sam i što smo u prethodnom periodu nabavkom informatičke opreme unapredili kapacitete naših službenika koji rade na izdavanju ličnih dokumenata i time kvalitet usluga koje pružaju građanima. Danas smo mogli da vidimo i nove uniforme koje će biti jednoobrazne u svim policijskim upravama i stanicama širom Srbije za sve zaposlene na upravnim poslovima - rekao je Stefanović.   

Ministar Stefanović je nakon obilaska renoviranog objekta PS Voždovac razgovarao sa policijskim službenicima ove stanice. 

- Želim da pohvalim rad ovih policajaca zato što se i tokom trajanje epidemije korona virusa, ali i u prethodnom periodu vidi njihov permanentan rad na svakom delu teritorije opštine Voždovac, kao i njihova želja da imamo što manje kriminala, da naša deca budu bezbedna i da građani vide da imaju sposobnu i efikasnu policiju koja brine o njihovoj sigurnosti - ocenio je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading