(FOTO) I soroševci u Srbiji podvili repove: Tramp najavio STAVLJANJE NASILNOG POKRETA NA LISTU TERORISTIČKIH ORGANIZACIJA

Autor:

Vesti

02.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Amerike Donald Tramp rekao je u nedelju da će njegova administracija uvrstiti pokret Antifa na američku listu terorističkih organizacija zbog nasilnih protesta posle ubistva 46-godišnjeg crnca. Njegova odluka biće težak udarac za finansijera pokreta, multimilijardera Džordža Soroša, čiji pipci sežu i do Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/SkyNewsAustralia/printscreen
Foto: Ilustracija

Korisnicima društvenih mreža upala je u oči promena na Tviter nalogu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. Naime, ona je sa naloga obrisala reč antifa, pa su korisnici prokomentarisali da se očigledno "uplašila Trampovog gneva". Drugi pak smatraju da je samo obrnula ćurak pošto vidi kuda vetar duva u politici svetskih sila.

Poznavaoci antifa ideologije kažu da se oni bore, između ostalog, i za nekontrolisani priliv migranata, ne osuđujući uzroke njihovog masovnog egzodusa. Promovišu multikulturalnost, nepostojanje granica, a fašistima smatraju sve zagovornike nacionalnog suvereniteta, uz neizbežne napade na "diktatore" Donalda Trampa i Vladimira Putina.

Ukratko, zalažu se za ukidanje tradicionalnog društva i to vrlo nečasnim metodama i akcijama, koje neskriveno promovišu nevladine organizacije pod Soroševim okriljem.

MARINIKA TEPIĆ SA SVOG TVITER NALOGA IZBRISALA REČ ANTIFA

Blisko su povezani sa udruženjem CANVAS, organizatorom takozvanih obojenih revolucija, a čiji je istaknuti član Srđa Popović, ideološki tvorac Otpora devedesetih godina prošlog veka.

Foto: twitter.com/ MarinikaTepic/printscreen
Marinikin tviter profil dok je svojevremeno "bila" član Antife

- Naravno da je tzv. antifa pokret u stvari globalistička udarna pesnica, maskirana u priču o demokratiji i ljudskim pravima. I njihovi sledbenici u Srbiji bore se za "multikulturalizam", shvaćen kao melting pot, lonac za topljenje, koji treba da ukine sve nacionalne razlike.

Foto: twitter.com/ MarinikaTepic/printscreen
Ovde više nije član Antife

Oni se bore za uništenje porodice kroz trijumf tzv. političkog homoseksualizma, za prava migranata, čije migracije organizuje Soroš, itd. Agresivni su u rušenju nacionalnih država i uspostavljanju globalnog totalitarizma. 

Srđa Popović plaćeni prevratnik

RepublikaFoto: youtube.com/Talks at Google
Srđa Popović

- Naši antifa likovi su beznačajni da bi bili pomenuti, a ljudi poput Srđe Popovića, jednostavno, plaćeni su prevratnici koji rade za globalnu imperiju. Dakle, antifa je jedna vrsta globalističkog postmodrenog, soft fašizma, koji ne želi drugo i drugačije, osim ako u pitanju nisu gej-prava i prava životinja. Najbolja odbrana od njih je izgradnja istinski demokratskog društva, zasnovana na vladavini zakona - smatra prof. dr Dimitrijević.

I kod nas i u svetu reč je o onome što Slobodan Antonić zove "NVO levica" i antifa manekeni. To su foliranti iz više srednje klase koji glume pobunu, a služe globalističkim gospodarima - kaže za Srpski telegraf prof. dr Vladimir Dimitrijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Qrs

02.06.2020 21:58

E Marinika, umesto antifa možeš slobodno napisati otpisana. Pored Kurte, nećeš nam biti ti Murta.