(FOTO) Skandal u niškoj kovid bolnici! Nasilnik tukao sestru-heroja

Autor: K. Ilić

Vesti

02.06.2020

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinska sestra Marija Milinčić, zaposlena na Klinici za fizikalnu medicinu Kliničkog centra u Nišu, dobila je batine od šefa Bojana Tasića, koji joj nije oprostio što je odbila njegovo udvaranje još 2008. godine, javljaju mediji.

RepublikaFoto: TV Nova S/printscreen
Marija Milinčić

- Stisnuo me je za ruku, uhvatio za kosu i počeo da me čupa. Kako sam se odupirala, udario me je i pesnicom u glavu i vrat - ispričala je Marija.

Ona je, kao dokaz svojih tvrdnji, priložila i lekarsku dokumentaciju, a oglasila se iz straha da ne dobije otkaz, mada se napad desio još 14. maja u KOVID bolnici u Nišu.

- Od nasilnika su me odvojile kolege koje su, umesto da drže Tasića, sputavale mene. Toliko sam se uznemirila da sam izgubila svest kada su me izveli iz prostorije - kaže vidno uznemirena.

RepublikaFoto: TV Nova S/printscreen
Modrice na ruci medicinske sestre

Ona tvrdi da je nadređeni koristio svaku priliku da je omalovažava. Navodi da je za vreme pandemije korone boravio na klinici po ceo dan i noć u izuzetno alkoholisanom stanju, kao i to da je pokušavao da je predstavi kao neradnika, mada je bila u prvim redovima u Kovid bolnici.

Međutim, mediji prenose da je u niškoj policiji rečeno da

je obavljen uviđaj i razgovor sa sukobljenim stranama, ali da je utvrđeno da nije bilo fizičkog kontakta, pa samim ti ni krivičnog dela.

Srpski telegraf je pokušao da dobije komentar od uprave KC Niš, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading