STREPTOMICIN ZA LAŽNU MEDIJSKU ELITU! Tasovac razvalio samozvane "gorostase" novinarstva: Nemam problem što su neobrazovani, sve dok ne postanu politički preduzetnici!

Autor: Republike

Vesti

29.05.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Beogradske filharmonije i nekadašnji ministar kulture Ivan Tasovac "do koske" je raskrinkao samoproklamovanu medijisku elitu u Srbiji.

RepublikaFoto: Marko Đoković/Beogradska filharmonija
Ivan Tasovac

Šta je zajedničko Filipu Švarmu, odgovornom uredniku Vremena i urednici tog lista Jovani Gligorijević? Šta pomenuti dvojac deli sa nekadašnjom novinarkom tog lista Tamarom Skrozom? 

Sa druge strane, šta je zajedničko uredniku CINS Branku Čečenu, nekadašnjem kolumnisti Danasa Slaviši Lekiću i novinaru Vremena Teofilu Pančiću?

Ako biste na prvu rekli da galerija ovih i njima sličnih likova, koji se lažno predstavljaju medijskom elitom koja sebi daje zapravo da bude "moralni kompas" u srpskom novinarstvu, u svakoj prilici i na svakom mestu napada Srbiju i sve što je srpsko, i potpuno neutemeljeno kritikuje vlast u Srbiji - bili biste apsolutno u pravu.

Ali, to nije ono što je imao na umu Ivan Tasovac.

Tasovac je, naime, u seriji tvitova otkrio da niko od pomenutih nema završen fakultet, ali ih zato nedostatak obrazovanja (često i vaspitanja), ne sprečava da vode hajku protiv državnog rukovodstva i Srbije.

Pročitajte Tasovčeve tvitove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading