Misterija porodilje iz Jagodine se nastavlja: Otišla u bolnicu zbog bolova, lekari saznali užasavajuću istinu, a policija i dalje stoji ispred njene sobe

Autor: Alo, Republika

Vesti

24.05.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana R. (26) iz sela Mali Popović kod Jagodine otišla je juče u bolnicu u Jagodini zbog bolova u stomaku, ali je lekarka odmah utvrdila da je ona sveže porođena i pozvala policiju, jer devojka nije htela da joj kaže gde je beba!

RepublikaFoto: Bolnica
Foto: Ilustracija

- Devojka je zbog komplikacija koje su nastale posle porođaja upućena u Klinički centar Kragujevac. Ona nije htela da kaže kako se i gde porodila, kao ni šta se desilo sa bebom. Pošto dete još nije pronađeno, sumnja se da ga je najverovatnije ubila posle porođaja - kaže izvor blizak istrazi.

Devojka je zadržana u bolnici i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara.

- Tužilaštvo je naredilo policiji da bude ispred bolničke sobe i čuva devojku, zbog bojazni da bi mogla da pobegne. Ona će biti saslušana čim policija pronađe dete ili neki drugi trag. Posle toga će biti odlučeno da li će biti zadržana u pritvoru - kaže sagovornik.

Pre samo mesec dana u sela Batote kod Brusa zabeležen je slučaj čedomorstva kada je devojka svoju bebu odmah posle porođaja stavila u džak od deterdženta i bacila je na đubrište!

Za jezivi slučaj čedomorstva saznalo se kada se Jovana Đ. (21) 23. aprila s bolovima i krvarenjem javila ginekologu, koji je utvrdio da se nedavno porodila.

Jovana je najpre negirala porođaj, ali je policija na đubrištu, udaljenom oko 150 metara od njene kuće, najpre pronašla posteljicu, a potom i mrtvo novorođenče u kesi od praška za veš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading