ROK TRAJANJA NIJE ISTEKAO, ALI JE SLIKA UŽASNA: Više buđi od kajmaka u namazu "Dr milka"

Autor:

Vesti

23.05.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da ti se smuči život. Jedan od korisnika Tvitera postavio je na ovoj društvenoj mreži fotografiju proizvoda punog plesni, ubske mlekare "Dr milk". Kako je napisala ta osoba koja se na Tviteru vodi kao dete_epruvete i koja je okačila tri fotografije, reč je o kajmak-namazu mlekare "Dr milk" po kojem se svuda uhvatila buđ iako se jasno vidi da nije istekao rok trajanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pratioci su ostavljali šaljive komentare, nazivajući ovaj namaz gorgonzolom, a bilo je i navođenja različitih proizvoda drugih kompanija u kojima su se mogli naći plesan, dlaka, ali i ribaća žica.

Odgovor na pitanje kako je do ovoga moglo doći, prvo smo potražili u mlekari koja se bavi proizvodnjom namaza, gde nam je tehnolog Milan Milanković rekao da ne sumnja u proizvod.

- Pozivam vas da posetite mlekaru i da porazgovaramo o svemu što vas zanima. Mi smo sigurni u naš proizvod - kratko je odgovorio.

Sam autor spornih fotografija naveo je još i gde je kupio namaz.

- Samo sam iznenađen jer su mi OK njihovi proizvodi. Ovo je kupljeno u prodavnici "Aroma", nisam siguran da je pravilno skladišten - napisao je tviteraš.

Pitanja smo prosledili i "Aroma" marketima, ali odgovor do zaključenja broja nismo dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading