Vozači, važno je da znate: Na obilaznici oko Pančeva radovi do 16. juna!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.05.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi Srbije saopštili su danas da su na obilaznici oko Pančeva, u zoni nadvožnjaka - Luka Dunav - do 16. juna u toku radovi na pojačanom održavanju nadvožnjaka, u smeru od Pančeva ka Beogradu, zbog čega se saobraćaj odvija dvosmerno jednom kolovoznom trakom, ka Pančevu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na putu Sombor-Kljajićevo, do 23. maja od 7.00 do 16.00 radi se na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Brežđe - Srasla Bukva, kako dodaju saobraćaj je obustavljen zbog radova na mostu na Ribnici.

Planirani rok zavreštka radova je 11. avgust i do tada mogu da se koriste alternativni pravci Brežće - Bogdanovića brdo - Mionica - Komanice - Struganik - Gornji Lajkovac i dug je 33 km.

Udarne rupe biće krpljene i na putu Bašaid-Melenci, do 23. maja do 7.00 do 16.00 uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je 300 minuta, na Kelebiji 120 minuta, na Horgošu 180.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading