Poklaše se DEMOKRATE: Lutovče, ti si "DOBRONAMERNA TETKICA"!

Autor:

Vesti

18.05.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokrate kao mala deca, ko će pre kome da se dodvori pa raspaljuju varnice između sebe. Ni manje, ni više već tik pred izbore, što im svakako ne ide na ruku, a pogotovo njihovom političkom ocu Draganu Đilasu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/Tanjug
Foto: Ilustracija

Da sujeta uvek proradi, u političkim vodama to je najmanji problem. To se ovih dana dešava kod demokrata, pa kao nemi posmatrači koji sede sa strane i mudro posmatraju, kako se pojedini bivši a i trenutni članovi demokratse stranke prepucavaju po društvenim mrežama, reklo bi se k'o rogovi u vreći, može se samo zaključiti da su "žuti" načisto pukli.

Naime, pošto je aktuelni predsednik Demokratske stranke, Zoran Lutovac podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandre Jerkove, mnoge demokrate su taj potez osudili i sam Lutovac se našao na udaru svojih političkih drugova. I tako već omražen, ovim postupkom postao je još omraženiji.

To je i na svom nalogu na "Tviteru" potvrdio i Goran Paunović, gde je pa može se slobodno reći, dobro pod*ebao Lutovca u svom tvitu, i prozvao ga "dobronamernom tetkicom".

Foto: twitter.com/BalkanGP/printscreen
Tvit Gorana Paunovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading