(VIDEO) Primitivno ponašanje Ivana Ivanovića: Grohotom se nasmejao na račun Mihajlovićeve bolesti

Autor:

Vesti

16.05.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj je gostovao Siniša Mihajlović, voditelj Ivan Ivanović je izneo neprimerenu šalu na račun bolesti našeg proslavljenog fudbalera i trenera.

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Ivan Ivanović

Naime, u uvodnom delu emisije, u kome je Mihajlović pričao anegdotu o tome kako mu polazi za rukom da svakog dana izgleda sve bolje i mlađe, on je rekao da pored treninga, ishrane, izbegavanja alkohola praktikuje "farbanje kose jednom mesečeno", na šta je Ivanović ubacio opasku:

- Čekaj, kapiram da se ti ne farbaš - i grohotom se nasmejao očigledno smatrajući da su ove izgovoren reči duhovite.

Na ove reči Siniša Mihajlović se samo nasmejao i onda je voditelj razgovor usmerio ka drugim temema.

Jedan amerčki pisac je davno rekao da su najprimitivniji oblici ponašanja podsmevanje bolesti, socijalnom statusu i fizičkom izgledu. Iako su Mihajlović i Ivanović privatno prijatelji, i možda u tokom druženja vole da se našale na ručaun bolesti, ipak u javnom prostoru nije primereno zbijati ovakvu vrstu šala jer oni koji se suočavaju sa sličnim problemima i posledicama terapije mogu se osećati uvređeno.

Iako je emisija započela ovom neprimerenom šalom, sve nas raduje činjenica da je Siniša Mihajlović tokom emisije bio vrlo veseo i govorio o planovima za budućnost, kao i to da dobro izgleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading