(VIDEO) To je neka kultura, SAČUVAJ BOŽE: Sergej oterao aktivistkinju u pi*ku materinu!

Autor:

Vesti

16.05.2020

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta "PSG" Sergej Trifunović, oterao svoju aktivistkinju u tri lepe materine.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Sergej Trifunović

Kako nevešto barata terminologijom na kojoj bi trebao da poradi ako već misi da bude "političar", izgleda da glumcu a ujedno i lideru PSG Sergeju Trifunoviću manjka i vokabulara , a pre svega pristojnosti, pogotovo prema ženskom polu.

Pošto te hoće, te neće na izbore, a izgleda da ipak hoće, a vremena za potpise je sve manje. Sergej aktivno sa svojim saborcima sprovodi akcije na apelovanje građana koji bi hteli da mu pruže podršku.

Pa se tako odlučio i da napravi jedan video snimak, (verovatno kao politički džingl) na kome poziva sve one koji podržavaju njegovu politiku da daju svoj mini doprinos time što će podržati njegov pokret da izađe na izbore.

No, pošto je danima unazad vidno nervozan a može se pretpostaviti i zbog čega, Sergej ne skida mrku facu sa lica. Pa mu je aktivistkinja sugerisala da se bar malo osmehne kako bi delovao dosta prijatnije ljudima koji ga gledaju, na šta ju je on oterao u pi*du lepu materinu.

Kako je to izgledalo, pogledajte na video snimku:

Kulturo, EVE ME!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading