Danas malo svežije i sa više oblaka: Večeras stiže kiša!

Autor: Tanjug

Vesti

16.05.2020

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većem delu zemlje danas će biti promenljivo oblačno i svežije, tokom dana sa sunČanim periodima, uveče i u toku noći na severu Srbije ponegde sa kratkotrajnom kišom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vetar ujutru i pre podne slab do umeren severozapadni, posle podne slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 9 do 16, najviša dnevna od 20 na severu do 28 stepeni na jugu Srbije.

I u Beogradu promenljivo oblačno i svežije, tokom dana sa sunčanim periodima. Vetar ujutru i pre podne slab do umeren severozapadni, posle podne slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura 13, najviša dnevna oko 23 stepena.


U nedelju i početkom naredne nedelje promenljivo oblačno sa uslovima za povremenu kišu i kratkotrajne pljuskove i dnevnim temperaturama oko prosečnih vrednosti, samo ce na jugu zemlje biti sa dužim periodima sunčanog vremena, suvo i sa temperaturama malo iznad proseka.

U sredu jače naoblačenje sa kišom, lokalno i pljuskovima sa grmljavinom i padom temperature. U četvrtak postepen prestanak padavina, a zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, suvo i sa temperaturama ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading