Nestao Dušan Vlaisavljević: U nedelju u ponoć izašao iz kafića, dvojica ga pokupila autom i od tada mu se gubi svaki trag

Autor: J.Miljuš

Vesti

15.05.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlaisavljević Džiksi (38) iz Bačkog Brestovca nestao je u nedelju, 10. maja, kada se, oko ponoći, iz kafića uputio kući, ali u nju do danas nije stigao...

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Nestao Dušan Vaisavljević

Porodica i prijatelji nestalog mladića su veoma zabrinuti i preko društvenih mreža apeluju na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 069/170-1990.

- Dušan je pešice krenuo ka kući, kada su ga, navodno, po svedočenju jednog poznanika, kolima povezla dvojica mladića. Šta se dalje dešavalo, ne znamo, činjenica je samo da njega nema ni nakon četiri dana... Kod sebe je imao mobilni telefon, ali je od ponedeljka ujutro nedostupan. Nikada tako nije odlazio, ako bi se negde i zadržao, pošto je živeo sa majkom, imao je običaj da se javi, priča DanijelVlaisavljević, Dušanov mlađi brat i dodaje da za njegovim bratom traga policija i da u interesu istrage ne sme da pominje nikakve detalje. 

Foto: nestalisrbija.rs

Dušan je visok 185 cm, težak je oko 105 kilograma, ima svetlo smeđu kosu i zelene oči. Na sebi je, u trenutku nestanka, imao crni duks, farmerice i papuče  (japanke).

Ukoliko znate bilo šta o nestanku Dušana Vlaisavljevića - Džiksija iz Bačkog Brestovca, javite se na telefon broj 069/170-1990 ili najbližoj stanici policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading