Još jedan neobičan dan je pred nama: Oblačno, ali pakleno vruće! Uveče stiže osveženje

Autor: Tanjug

Vesti

15.05.2020

05:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u većem delu zemlje biti umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u Vojvodini uz slab vetar promenljivog smera i nešto nižu temperaturu u odnosu na ostale krajeve Srbije, u kojima će biti veoma toplo sa umerenim i jakim zapadnim i jugozapadnim vetrom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Najniža temperatura od 11 do 19, najviša od 26 na severu do 36 na jugu Srbije. Uveče i u toku noći skretanje vetra na severozapadni i pad temperature.

I u Beogradu danas umereno oblačno, suvo i toplo sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura oko 16, najviša oko 28 stepeni. U drugom delu dana, a naročito uveče i noću nakon skretanja vetra sa jugozapadnog na severni i severozapadni pravac doći će do osveženja.


Narednih dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima Srbije očekuje se malo svežije vreme sa maksimalnim temperaturama uglavnom od 22 do 26stepeni, a uz promenljivu oblačnost povremeno će biti kiše i lokalnih pljuskova, dok će se na jugu i istoku zadržati suvo i toplo sa temperaturom i do 30 stepeni.

Padavine bi trebalo da budu učestalije u svim krajevima tek sredinom naredne sedmice uz dalji pad temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading