Sledeće sedmice, studenti opet u svojim domovima: Čeka ih nekoliko lepih iznenađenja!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

10.05.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentski domovi u Beogradu, sa ukupno 10.500 mesta, spremni su za povratak studenata koji će se u domove vratiti sledeće sedmice.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

- Mi smo spremni za povratak studenata, očekujemo ih sledeće nedelje, a o tačnom terminu povratka ćemo ih obavestiti putem našeg sajta i medija. Povratak će biti usklađen sa njihovim obavezama na visokoškolskih ustanovama - rekao je direktor Studentskog centra Beograd Goran Minić za TV Pink.

On je dodao da je ukupan kapacitet 10.500 mesta u 14 domova raspoređenih u šest beogradskih opština.

Minić je istakao da se svaki student vraća u svoj dom, jer su se, podseća, akademci iselili privremeno, zbog vanrednog stanja, a nije bilo "administrativnog iseljavanja".

On je istakao da je, uz saglasnost Ministarstva prosvete, odlučeno da svi studenti budu oslobođeni plaćanje stanarine od 16. marta, kada je obustavljen rad domova, do datuma povratka, dok će bonove za ishranu koje su kupili u martu, a nisu ih iskoristili, moći da prenesu i iskoriste u maju ili narednim mesecima.

- Dodatni benefiti su besplatan termin za pranje veša u studentskoj perionici, kao i besplatna teretana mesec dana koji sami izaberu, kao i termin za saunu u Studentskom gradu. Studenti koji imaju automobil, imaće besplatno korišćenje parkinga u mesecu po njihovom izboru - rekao je Minić za TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading