Nebojša Stefanović: Ponosan sam na pripadnike Policijske brigade

Autor:

Vesti

06.05.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, zajedno sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, zahvalio se danas pripadnicima Policijske brigade na požrtvovanom radu tokom vanrednog stanja i čestitao im Dan i slavu jedinice – Đurđevdan.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojsa Stefanović sa pripadnicima policije

- Ponosan sam na pripadnike Policijske brigade koji su i u ovim teškim danima za našu zemlju bili na visini zadatka i nesebično dali sve od sebe u borbi protiv širenja korona virusa.

Želim da se im se zahvalim što su u svakom trenutku bili spremni da pruže bilo kakvu vrstu pomoći građanima Srbije i da im se nađu na usluzi - rekao je Stefanović. 

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović sa pripadnicima policije

Ministar i direktor novčano su nagradili deset pripadnika Policijske brigade zbog vanrednog zalaganja na izvršavanju zadataka i pružanju pomoći sugrađanima.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović sa pripadnicima policije

Nagrađeni su Miloš Simonović, Zoran Šišković, Stefan Jaćović, Miloš Petronijević, Saša Despotović, Milan Veličković, Aleksandar Perenić, Saša Trifunović, Milica Žugić i Dragan Krivokapić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading