POKLANJAMO 50 SRPSKIH ZASTAVA: Republika daruje čitaoce BARJAKOM POBEDE!

Autor:

Vesti

02.05.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je pravi trenutak da stanemo uz naše medicinare, mada o tome ne razmišljamo stalno, ali sada, u doba korone, sada je vreme i da se ujedinimo u borbi protiv strašnog virusa i da razvijemo barjak podrške, a uskoro i pobede!

Foto: Srpski telegraf
Od Republike vama na dar

Da bismo zajedno pokazali svima njima da ujedinjeni stojimo u istom stroju, portal Republika je odlučio da vama, našim čitaocima, pokloni 50 srpskih zastava i pozove vas da iz svojih stanova i kuća, sa terasa ili prozora - a ne u paradama po ulicama - razvijemo te zastave i pokažemo koliko smo jaki!

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Da biste učestvovali na ovom nagradnom konkursu, koji traje do Dana pobede - subote 9. maja u 12 časova, potrebno je da ispratite konkurse ili na našem:

ili na:

Takođe, možete i na našu imejl adresu - redakcija@republika.rs - sa naznakom: Srpska zastava, ostavite vaše ime i prezime, broj telefona i adresu, i pošaljete fotografiju sa "nečim srpskim" - bilo da pokažete tri prsta, stavite šajkaču, nazdravite iz čašice za rakiju na kojoj piše: Srećna slava...

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Svi koji pošalju svoje fotografije ulaze u konkurenciju za osvajanje zastave, baš kao i učesnici nagradnog konkursa na Instagramu i Fejsbuku. Oni koji budu osvojili zastavu, biće telefonom obavešteni od strane redakcije o načinu na koji će dobiti nagradu.

Konkurs važi isključivo na teritoriji Srbije, od 2. maja do 9. maja u 12 časova, posle čega ćemo nasumičnim izborom odabrati dobitnike koje će redakcija Republike obavestiti o načinu na koji će dobiti zastavu!

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading